OSV Business Club - vv OSV Oud-Beijerland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

OSV Business Club

 

Netwerken op een laagdrempelige, informele manier op unieke locaties!

Dat is waar de OSV Business Club voor staat en waar we ons met veel overtuiging voor inzetten. De Business Club van OSV is een zeer levendige business club bestaande uit een breed scala aan bedrijven uit de regio Hoeksche Waard en bestaat uit een een mix van grote, middelgrote en kleine ondernemingen en organisaties actief in de industrie, dienstverlening en non-profit sector.

 

 

Waarom nog een Businessclub B2B maar dan anders… De jeugd heeft de toekomst, dat staat hoog in het vaandel bij Voetbalvereniging OSV Oud-Beijerland (OSV). Dit is één van de voornaamste redenen om naast de vele sponsors welke OSV rijk is een businessclub op te zetten; met, voor en door ondernemers.

Met als belangrijkste doel onze club de financiële mogelijkheden te blijven bieden om zoveel mogelijk te investeren in onze jeugdopleiding. Uiteraard met als doel ons 1e zoveel mogelijk met eigen mensen te kunnen blijven invullen, nu én in de toekomst.

Er bestaan reeds vele netwerk- en businessclubs, maar soms zijn er bepaalde drempels om hier lid van te worden. Daarom hebben wij gemeend er goed aan te doen een businessclub op te richten die het anders aanpakt: Businessclub O.S.V. (Ons Samen Versterken) Oud-Beijerland.

Wij vinden het belangrijk dat u op een ontspannen en ongedwongen manier nieuwe contacten kunt leggen en onderhouden. Het zal geen nieuws zijn dat voetbalverenigingen een grote maatschappelijke functie kennen binnen een gemeente/ regio. Bij BCOSV staat u er niet alleen voor en zijn alle drempels weggenomen om niet te gaan netwerken!

Ook voor uw gezin is er veel te beleven; onder het genot van een versnapering heerlijk genieten van leuke voetbalwedstrijden met vrienden, bekenden, familieleden en de nieuwe mensen die u leert kennen.

Als Businessclub hebben wij u dus veel meer te bieden en door de grote betrokkenheid van onze leden voelt u zich al snel thuis! Naast alle gezelligheid speelt ons eerste elftal ook een mooie pot voetbal; OSV biedt daarom diverse sponsormogelijkheden welke een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd om lid te worden van onze nog jonge business club en wilt u een stem hebben in de verdere ontwikkeling van BCOSV, meld u dan snel aan als nieuw lid.

Heeft u naar aanleiding van het bezoeken van onze website nog aanvullende vragen wat de BCOSV voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op. Wij heten u en de uwen graag van harte welkom!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!