Select Sponsors - vv OSV Oud-Beijerland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Select Sponsors

SELECT SPONSORS

Het zal de oplettende supporter niet ontgaan zijn , OSV heeft er een sponsorclub bij “de Selectsponsors” middels een bord bij de ingang van ons mooie complex en een imposante rij met vlaggenmasten langs het hoofdveld laat OSV weten wie deze sponsors zijn.

Door het vertrek van een aantal belangrijke spelers degradeerde ons eerste en tweede elftal naar de vierde klasse en leek een terugkeer naar de derde klasse ver weg. Op initiatief van de OSV sponsorcommissie werd er gezocht naar een oplossing voor dit vertrek en gekeken wat er nodig was om het voetballen bij OSV weer aantrekkelijk te maken voor de jeugd.

De opbouw van onderuit met jonge spelers en eigen kweek is al een aantal jaren een probleem bij OSV ,omdat het leden aantal een neerwaartse spiraal vertoonde en er dus hard gezocht moest worden naar nieuwe leden. Het was dus de hoogste tijd voor een actie plan! Wij denken dit te hebben gevonden in het beter faciliteren van onze eerste elftallen en er op deze manier voor te zorgen dat jeugdspelers er weer voor kiezen om bij OSV te gaan voetballen.

Wij vinden het als vereniging belangrijk dat plezier en sportieve prestaties hand in hand gaan en denken dat spelers het zeer op prijs stellen als naast een mooie accommodatie ook alle randvoorwaarden goed geregeld zijn bij hun club. Dit betekent dat we er voor willen zorgen dat er goede en enthousiaste trainers op de elftallen staan, er een jeugd coördinator en een keeperstrainer aangesteld konden worden, maar ook de aanschaf van kleding waardoor onze spelers er top uit zien. Zonder de financiële impuls die de select sponsors ons gegeven hebben zouden we dit allemaal niet mogelijk hebben kunnen maken en wij zijn deze kanjers dan ook zeer dankbaar voor hun bijdrage.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!