Wedstrijdverslag Oud-Beijerland 1 - Melissant 1 (27 jan 2018)

Datum

27 januari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het team van trainer Özkan Dabak trof vanmiddag een thuisploeg die vanaf de aftrap voortvarend van start ging. Al meteen werden de bezoekers onder druk gezet en dit resulteerde in de 6e min. al in een treffer. Het was Marco van Daalen die Shurnel François met een prima voorzet bediende: 1-0. De toeschouwers langs de lijn gingen er onder de waterkoude weersomstandigheden eens even goed voor staan. Zij voorzagen immers een snel oplopende score. De realiteit was echter anders. Tot de rust vielen er wel kansen maar geen doelpunten meer te noteren en moest OSV-doelman Tom Kukler zelfs Rens Vlietland, na een misser in de verdediging, in de 42e min. van de gelijkmaker afhouden. In de tweede helft ging OSV opnieuw op jacht naar een ruimere marge. Die kwam er ook in de 54e min. toen Shurnel François, na een slim genomen vrije trap van Ilyas Edir, vanaf de 16-meterlijn snoeihard uithaalde en Melissant-doelman Wesley de Jongh volkomen kansloos liet: 2-0. De ban was hiermee gebroken. Het was Ricardo Danning, die vervolgens twee minuten later op aangeven van Hatim Oucherif de 3-0 wist binnen te tikken. Een schitterende, strakke cross pass van Jock de Burgo werd in de 59e min. door Shurnel François ook nog eens op fraaie wijze afgerond: 4-0. De bezoekers moesten lijdzaam toezien hoe de thuisploeg de score verder wist uit te bouwen. In de 68e min. was het Marco van Daalen, die na een snelle één-twee met Ricardo Danning binnen de ‘16’ de 5-0 wist binnen te schieten en een minuut later was het Hatim Oucherif, die na een pass van Marco van Daalen van dichtbij de 6-0 kon binnen werken. Het was tenslotte een soloactie van Marco van Daalen, die in de 85e min. voor de 7-0 eindstand zorgde. De prima leidende arbiter Peter van der Born uit Heinenoord liet voetbal prevaleren vanmiddag in dit sportieve duel.

Zaterdag 3 februari a.s. gaat OSV op sportpark ’Den Berg’ op bezoek bij SNS, dat vandaag bij Stellendam met een 1-0 nederlaag moest vertrekken. Melissant treft op het eigen sportpark GOZ, dat met 2-1 wist te winnen van NTVV. NTVV treft op ‘De Kopernis’ koploper DVV’09, dat een kleine 0-1 zege behaalde bij FIOS. Runner-up WFB, dat met 1-5 zegevierde bij Herkingen’55 ontvangt FIOS. ZVBH, dat de punten deelde met Goudswaardse Boys, ziet Stellendam op bezoek komen.

OSV Oud-Beijerland – Melissant 7-0 (1-0): 6. Shurnel François 1-0; 54. Shurnel François 2-0; 56. Ricardo Danning 3-0; 59. Shurnel François 4-0; 68. Marco van Daalen 5-0; 69. Hatim Oucherif 6-0; 85. Marco van Daalen 7-0.

OSV Oud-Beijerland: Tom Kukler –– Jock de Burgo (70. Laurent Brethouwer), Youri van Ruiven, Bas Koelemeijer en Franklin Verbeek –– David Pieters (83. Tim Wiendels), Ilyas Edir en Ricardo Danning –– Marco van Daalen, Hatim Oucherif (78. John van Tiggelen) en Shurnel François.

Melissant: Wesley de Jongh –– Tim Driessen (31. Maurice Pijl), Frits Melissant, Alex Krouwel en Christian Nagtegaal –– Stefan Breederveld, Tim Vreeker, Peter Dijkgraaf (66. Arnold Menheere) en Marc Vroegindeweij –– Arnoud Both en Rens Vlietland (81. Leon Mijnders).