Kantinecommissie

De sportkantine van vv osv “OUD-BEIJERLAND”, welke in eigen beheer is, bevind zich op de eerste verdieping (boven de kleedkamers) en kent een fantastisch uitzicht over de voetbalvelden, bij de inrichting is destijds gekozen voor frisse kleuren en een speciaal ontworpen bar.

Coördinator kantinebezetting is in handen van Rianne Nieuwdorp aangevuld met vrijwilligers welke zorgdragen voor de bezetting tijden de wedstrijden, trainingen en overige activiteiten.

Uiteraard is het altijd welkom wanneer u een paar uurtjes per jaar deze vrijwilligers en uw club wilt steunen in dat geval kunt u contact opnemen met Patricia Diphooren.

Organisatie Kantine

Maaike Smeets              T.  06-20.88.60.93 E-mail