Pupil van de Week

* Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom Corona, zal er tijdelijk geen Pupil van de week zijn bij het eerste elftal.

Pupil_van_de_week.jpeg

Pupil van de week bij OSV Oud Beijerland

Bij OSV Oud Beijerland is het de traditie, dat wanneer het eerste elftal van de vereniging thuis speelt er een ‘Pupil van de Week’ aanwezig is om het team te ondersteunen.

Wat houdt dit in?
De pupil van de week wordt om 14.00uur verwacht in de kantine.

Na deze bespreking is het tijd om te gaan omkleden. Ook de Pupil van de Week dient zich om te kleden en met de spelers zich naar het veld te begeven om aldaar de warming-up mee te doen (wij hebben pupil van de week kleding beschikbaar).

Daarna mag de pupil van de week vlak voordat de wedstrijd begint de aftrap nemen. De aftrap houdt in dat de pupil van de week de bal mee aan de voet neemt en alle spelers van de tegenpartij omspeelt en vervolgens ons (hopelijk) op een symbolische 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schieten. Vervolgens mag de Pupil van de Week op de bank naast de hoofdtrainer en wisselspelers plaats nemen. Nadat dit alles heeft plaatsgevonden krijgt de Pupil van de Week in de kantine een patatje of een snack en wat te drinken.

Om deze geweldige ervaring bij OSV Oud Beijerland levend te houden, krijgt de Pupil van de Week een bal met alle handtekeningen van het eerste elftal mee naar huis!

Er is op dit moment geen pupil van de week bekend.Er is op dit moment geen pupil van de week bekend.

Bekijk ook eerdere pupillen van de week.

Overzicht pupillen van de week
Datum Pupil van de week
18 okt t/m 24 okt 2021 Shane van Gent (OSV Oud Beijerland 1 - FC IJsselmonde 1)
06 okt t/m 10 okt 2021 Stijn Schipper (OSV Oud Beijerland 1 - Nieuwerkerk 1)