Sponsorcommissie

_20130211-181026

Als sponsorcommissie heb je het in deze tijd van economische recessie over het algemeen niet gemakkelijk, ook voetbalvereniging OSV Oud-Beijerland (OSV) heeft hier last van. Maar wij als OSV mogen ons al jaren gelukkig prijzen met het feit dat wij heel veel trouwe en loyale sponsors hebben. Dit is dan ook de reden dat voor ons altijd geldt: ´de sponsor staat centraal´.

Middels diverse uitingen kunnen sponsors meer uit hun sponsorbijdragen halen, onder andere door de ´OSV nieuwsflits!´ waarin we actuele zaken van onze club i.c.m. onze sponsors belichten. Tevens is er de ´OSV-sponsor op de middenstip!´, hiermee wordt een sponsor in de schijnwerpers gezet door hem of haar in het kort te laten vertellen over zichzelf, het bedrijf en de relatie met OSV incl. een leuke foto en/ of bedrijfslogo. Dit wordt vervolgens onder alle sponsors verspreid.

En natuurlijk organiseren wij bij OSV diverse leuke evenementen waar onze sponsors te allen tijde voor worden uitgenodigd. Wij bieden onze sponsors diverse mogelijkheden om zichzelf te profi leren, zoals bijvoorbeeld Hoofdsponsoring, Pakketsponsoring ´3 modellen´, Kledingsponsoring ´Shirtsponsor´, Reclamebordsponsoring ´Diverse modellen´, Wedstrijdsponsoring ´Thuiswedstrijd´, Advertentiesponsoring ´, OSV Magazine, Etc.

En sinds seizoen 2010-2011 ook via Businessclub O.S.V. Oud-Beijerland.

Commissieleden:

Jack Smeets   06-10.92.14.28    E-mail

Wij zijn nog op zoek naar een extra commerciële spits die wil scoren met nieuwe sponsoren…

De businessclub-/sponsorcommissie is op zoek naar commerciële versterking! Heb je altijd al eens vrijwilligerswerk willen doen en beschik je over goede commerciële vaardigheden, doorzettingsvermogen en netwerkvaardigheden? Meld je dan nu aan via sponsorcommissie@vvosvoudbeijerland.nl voor een vrijblijvend gesprek!