Voetbal Technische Zaken - vv OSV Oud-Beijerland

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbal Technische Zaken

Afbeelding1.png
Voetbal Technische Zaken


De commissie Voetbaltechnische zaken, afgekort VTZ, bewaakt de inhoud en uitvoering van het Technisch beleidsplan. Daarbij gaat het om de uiteindelijke uitvoering, waarbij samenwerking de sleutel tot succes is. Het plan zelf is slechts een hulpmiddel dat als kapstok dient en tevens praktisch en begrijpelijk dient te zijn (en geen boekwerk) ter ondersteuning van de trainers. In het werkplan zal onder andere worden aangegeven waar de accenten dienen te liggen per leeftijdscategorie.

Technische staf: De trainers dienen zich bij de uitoefening van de aan hen toebedeelde taken te conformeren en uitvoering te geven aan het vastgestelde voetbaltechnische beleidsplan. Zij worden geacht mee te denken over voorstellen tot verbetering. De trainers zijn verantwoordelijk voor het  verzorgen en leiden van de trainingen, het opleiden van spelers, het samenstellen van teams en het coachen van teams.

De keeperstrainers ondersteunen de trainers specifiek bij het trainen en coachen van keepers en zijn eveneens verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde voetbaltechnische plan. Ook zij worden geacht mee te denken over voorstellen tot verbetering. De verantwoordelijkheid voor de selectie elftallen ligt bij de hoofdtrainer.


Commissieleden Selectie 1e en 2e elftal / 2023 - 2024:

Martin den Hoed T. 06-36342531   E-mail
Kevin Kouwenhoven  T. 06-20717427 E-mailDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!